ΥΛΙΚΑ 1 κουπα σπορελαιο 2 κουπες σιμιγδαλι ψιλο 3 κουπες ζαχαρη 4 κουπες νερο οι μετρησεις παντα με την ιδια κουπα 1 ξυλακι καννελα φλουδες απο ενα πορτοκαλι καννελα σκονη για το πασπαλισμα Ετικέτες:ΧΑΛΒΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Όνομα * Email * Ιστότοπος Σχόλιο * Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.