ΥΛΙΚΑ ΣΙΡΟΠΙ 500 γρ νερο 300 γρ χυμο πορτοκαλι 700 γρ ζαχαρηΓια την πιτα 1 πακετο φυλλο κρουστας 2 πορτοκαλια ολοκληρα ξυσμα απο 2 πορτοκαλια 250 γρ σπορελαιο 250 γρ ζαχαρη 250 γρ γαλα πληρες 1 κγ σοδα 1 κγ μπεϊκιν 3 αυγα 2 βανιλιες Ετικέτες:γλυκαπορτοκαλοπιταΠορτοκαλοπιτα ευκοληταψιου Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Όνομα * Email * Ιστότοπος Σχόλιο * Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.