ΥΛΙΚΑ 2 κιλα σαρδελα φρεσκια 1 κρασοποτηρο λαδι χυμο απο 3 λεμονια και ενα πορτοκαλι 2 κσ μουσταρδα 1 φλυτζανι του καφε ουζο ( 2 κσ μαγιονεζα) 1 κγ πιπερι 0,5 κγ αλατι 1 κγ ριγανη προαιρετικα λιγο δενδρολιβανο Ετικέτες:ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Όνομα * Email * Ιστότοπος Σχόλιο * Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.