ΥΛΙΚΑ
1 Κοκορας σε κομματια
1/2 κιλο μακαρονια χοντρα παστιτσιου
1/2 κρασοποτηρο κρασι κοκκινο
1/2 ποτηρι ελαιολαδο
5 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
1 σκ σκορδο
2 φυλλα δαφνη
2 κσ πελτε
1 κσ σπετσιερικα ή αλλιως τα εξης μπαχαρικα 1/2 κγ εστραγγον τριμμενο 1/2 κγ μπαχαρι 1 κγ γαρυφαλο τριμμενο 1 κγ παπρικα γλυκια 1 κγ κανελα σκονη 1/2 κγ μοσχοκαρυδο 1/2 κγ παπρικα καφτερη 1/2 κγ κυμινο 1/2 κγ κολιανδρο τριμμενο
αλατι πιπερι