ΥΛΙΚΑ 2 κιλα φλουδες καρπουζι 2 κιλα ζαχαρη 3 φυλλα αρμπαροριζα 2 βανιλιες σκονη χυμο απο ενα μικρο λεμονι στο δεσιμο ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 3 ΛΕΜΟΝΙΑ ¨Η 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΞΥΝΟ Ετικέτες:ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΒΕΣΤΗ Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Όνομα * Email * Ιστότοπος Σχόλιο * Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.