ΥΛΙΚΑ1,200 κιλα γαυρο 4 σκελιδες σκορδο αλατι ψιλο 1 ματσακι μαϊντανος ψιλοκομμενος λιγο μπουκοβο ξυδι καλο για το μαριναρισμα σπορελαιο τοσο οσο να καλυψει τον γαυρο στο τελος προαιρετικα 1 πιπερια φλωρινης ψιλοκομμενη καροτο ψιλοτριμμενο Ετικέτες:ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Όνομα * Email * Ιστότοπος Σχόλιο * Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.