ΥΛΙΚΑ 500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ 2 ΚΣ ΛΑΔΙ 1 ΑΥΓΟ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ 200ΓΡ ΝΕΡΟ ΤΑ ΥΓΡΑ ΟΛΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ 1/4 φετα 1/4 ανθοτυρο 1 κσ γιαουρτι λιγο ριγανη Ετικέτες:ΒΑΡΕΝΙΚΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Όνομα * Email * Ιστότοπος Σχόλιο * Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.