ΥΛΙΚΑ 1/2 κιλο σιμιγδαλι χοντρο 600 εως 800 γρ ζαχαρη 800 μλ νερο 800 μλ χυμο πορτοκαλι 1 κσ μελι 1 ξυλακι κανελα 1 βανιλια σκονη ξυσμα απο 1 πορτοκαλι Ετικέτες:ΧΑΛΒΑΣ ΑΛΑΔΩΤΟΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Όνομα * Email * Ιστότοπος Σχόλιο * Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.