ΥΛΙΚΑ 4-5 κυδωνια ζαχαρη αναλογα με την ποσοτητα κυδωνιων αλεσμενη οσο ο πολτος κυδωνιων τοσο η ζαχαρη 1 ξυλακι κανελα 1 βανιλια σκονη χυμο απο μισο λεμονι σουσαμι καβουρδισμενο 3 φυλλα αρμπαροριζα Ετικέτες:ΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Όνομα * Email * Ιστότοπος Σχόλιο * Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.