ΥΛΙΚΑ 1/5 κιλο ρεβυθια 2 δαφνοφυλλα 1 κουτι ντοματα τριμμενη ¨η φρεσκια 1 φλυτζανι λαδι 2 κρεμυδια μεγαλα 2 σκελιδες σκορδο 1 κρεμυδακι φρεσκο μισο ματσακι μαϊντανο αλατι πιπερι μπουκοβο ριγανη Ετικέτες:ΡΕΒΥΘΑΔΑ ΦΟΥΡΝΟΥ Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Όνομα * Email * Ιστότοπος Σχόλιο * Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.