ΥΛΙΚΑ 500 γρ φαρινα 200 γρ ζαχαρη αχνη 80 γρ βουτυρο 2 αυγα 1/2 κγ μαχλεπι 1/2 κγ κακουλε ελαχιστη σκονη μαστιχα 2 βανιλιες ξυσμα πορτοκαλι 80 γρ χυμο φρεσκου πορτοκαλιου 1 κγ σοδα Ετικέτες:ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Όνομα * Email * Ιστότοπος Σχόλιο * Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.