ΥΛΙΚΑ 1 Κιλο φλουδες περγαμοντο η ζυγιση γινετε μετα την πρωτη βραση και οχι ωμες 1 κιλο ζαχαρη 500 γρ νερο 3 φυλλα αρμπαροριζα χυμο απο μισο λεμονι 1 βανιλια Ετικέτες:ΓΛΥΚΟ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Όνομα * Email * Ιστότοπος Σχόλιο * Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.